havefest

3 tips til din næste havefest

Når sommeren er over os og vejret er godt, gælder det om at udnytte det og få holdt nogle havefester. Det kræver naturligvis, at man har en have, men det er der mange der har, og hvis man bor i lejlighed, kan man holde sin fest i gården. 

Her i artiklen ser vi på, hvad du kan gøre, for at det bliver en god fest, så læs med, hvis du selv planlægger at holde havefest i sommer. Vi guider dig med gode tips, så du er sikker på, at din fest bliver et hit både for gæsterne og dig selv. 

Lækker mad 

Selvom man har gjort sig umage med det hele, er der dog altid den risiko at Barca spiller og at mange af gæsterne så hellere vil sidde indenfor og se bold, men det kan man ikke gøre så meget ved. Det kan dog være, de er til at lokke ud, hvis du serverer noget lækkert mad. Fyr op for grillen, smid nogle lækre bøffer på og server en dejlig salat til, det slår aldrig fejl. 

Kulørte lamper 

Når du holder havefest, er det vigtigt at skabe en god stemning med f.eks. kulørte lamper eller at inddrage havens øvrige indretning, f.eks. hvis du har en vintønde fra Vintønde.dk, det er med til at understrege den hyggelige stemning. 

Gode drinks 

Sidst, men absolut ikke mindst, skal der naturligvis være drinks, vin og øl, det hører sig til en dansk sommerfest. Giv den bare gas med parasoller, saltkant og flotte farver, det vil helt sikkert tage kegler hos dine gæster. 

Med denne lille guide er der gode chancer for, at din havefest bliver en uforglemmelig en af slagsen, og som I kan mindes mange år ud i fremtiden. Tilbage er der vist blot at sige god fornøjelse.