Gratis måder at få flere kunder på

Det vigtigste i din forretning er dine kunder. Hvis du ikke har kunder, så har du simpelthen ikke en forretning, og det er desværre sandheden.

 

De mindste forretninger har oftest ikke råd til at få kunder på andre måder end word of mouth. Efter du har læst denne her guide, så vil du kende til mindst et par metoder, som du kan anvende til at få flere kunder på. De fleste af metoderne er gratis, men du har selvfølgelig mulighed for at betale for nogle af dem og få en større effekt, hvis du ønsker det.

Backlinks

Backlinks får din hjemmeside højere op i søgeresultaterne hos de store søgemaskiner. Dette er alfa og omega for mange virksomheder, og hvis du har en online synlighed, så er dette punkt nok meget relevant for dig.

 

Du tænker dog nok, at det koster en del penge at få sit brand eller lignende nævnt på andre hjemmesider, og det har du ikke råd til. Det er delvist rigtigt, hvis du vælger hjemmesider som dr.dk eller lignende. Du kan dog finde en liste over hjemmesider der accepterer publiceringer uden betaling. Der er tale om denne side.

TikTok

Det kan godt være, at mange børn anvender TikTok, men der er virkelig mange forretninger, som har haft rigtig meget succes ved at lave TikToks, som jo er gratis at lave. Det kan være at du har nogle børn, som kan hjælpe dig i gang – eller hvis du er super kreativ, så behøver du dem selvfølgelig ikke.

 

Hvis man går viralt på medier som TikTok, så kan det virkelig blive til en succes hurtigt. Ikke nok med at du sælger flere af dine egne produkter, så kan du tjene penge på at promovere andre produkter fra andre forretninger. Det er der mange, der gør.

Andre

Der findes selvfølgelig en masse andre metoder, og en af dem er at lave blogindlæg på sin egen hjemmeside. Følger du det første råd, så kommer de to ting her til at styrke hinanden, og så får du endnu flere besøgende på din side, som du jo sælger produkter fra. Det er meget smart, og det er meget billigt eller gratis at gøre det på den her måde.