Hvordan astrologi virker

Har du nogensinde tænkt på, hvordan astrologi virker? Du har sikkert hørt om stjernetegn før, og måske har du endda læst dit horoskop, men er du nogensinde gået dybere og har udforsket de indviklede detaljer, der gør astrologien til det, den er? Astrologi har eksisteret i århundreder og fortsætter med at inspirere folk hver eneste dag. Den hjælper os med at finde mening i verden omkring os og med at stole på vores egen indre viden. I denne blog vil vi dække det grundlæggende i astrologi, så du kan starte din egen rejse ind i denne magiske kunst. Så gør dig klar – du har stjernerne i dine hænder! Vi giver et væld af oplysninger om horoskoper, astrologi og stjernetegn . Hop over her, Du kan finde de mest populære gratis horoskoptyper lige her på denne side.

Astrologi er baseret på troen på, at der er en sammenhæng mellem planeternes og himmellegemernes positioner og de begivenheder, der finder sted på Jorden. Det betyder, at astrologi kan bruges til at få indsigt i mennesker, begivenheder og endda fremtiden. Ordet “astrologi” kommer af de græske ord “astron”, der betyder “stjerne”, og “logos”, der betyder “ord” eller “fornuft”. Astrologi betyder altså bogstaveligt talt “studiet af stjernerne”.

Der findes et par forskellige grene af astrologien

Den, vi vil fokusere på i denne blog, er vestlig astrologi. Vestlig astrologi er den type astrologi, der er mest almindeligt anvendt i den vestlige verden. Den er baseret på troen på, at der findes tolv stjernetegn, som hver især svarer til et bestemt tidspunkt på året. Hvert stjernetegn er også forbundet med et bestemt element (jord, luft, ild eller vand), kvalitet (kardinal, fast eller foranderlig) og modalitet (jupiterisk, saturnisk, lunarisk eller mercurial).

De tolv stjernetegn er:

 • A – Vædderen (21. marts – 19. april): Ildtegn, kardinal kvalitet, jupiterisk modalitet
 • Tyren (20. april – 20. maj): Jordtegn, fast kvalitet, saturnisk modalitet
 • Tvillingerne (21. maj – 20. juni): lufttegn, foranderlig kvalitet, Merkurial modalitet
 • Krebsen (21. juni – 22. juli): Vandtegn, kardinal kvalitet, lunarisk modalitet
 • Løven (23. juli – 22. august): Ildtegn, fast kvalitet, jupiterisk modalitet
 • Jomfruen (23. august – 22. september): Jordtegn, foranderlig kvalitet, saturnisk modalitet
 • Vægten (23. september – 22. oktober): lufttegn, kardinal kvalitet, mercurial modalitet
 • Skorpionen (23. oktober – 21. november): Vandtegn, fast kvalitet, lunarisk modalitet
 • Skytten (22. november – 21. december): Ildtegn, foranderlig kvalitet, jupiterisk modalitet
 • Stenbukken (22. december – 19. januar): Jordtegn, kardinal kvalitet, saturnisk modalitet
 • Vandmanden (20. januar – 18. februar): Vandmanden (20. januar – 18. februar): Lufttegn, fast kvalitet, mercurial modalitet
 • Fiskene (19. februar – 20. marts): Vandtegn, foranderlig kvalitet, lunarisk modalitet

Så nu hvor vi har gennemgået det grundlæggende i astrologi, lad os undersøge, hvordan den kan bruges til at få indsigt i mennesker, begivenheder og fremtiden.